academia.cat  
Fer-se soci !

Qui som?

La Societat Catalana de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica, fundada l'any 1982, es una societat científica dins el marc de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears. Actualment es composa de més de 600 membres i té com a principals objectius:

  1. Agrupar tots els especialistes llicenciats en Medicina i Cirurgia que tinguin interés o vinculaciò amb Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica, i els llicenciats o diplomats universitaris en altres àrees de les ciències de la salut que ho sol·licitin.
  2. Contribuir al millorament científic dels seus associats i establir els mitjans per a l'ampliació d'estudis de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica.
  3. Promoure el desenvolupament de la medicina en Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica.
  4. Assesorar i col.laborar amb els organismes públics, universitats i societats privades en matèria de Malalties Infeccioses I Microbiologia Clinica.
  5. Fomentar la col·laboració amb altres Societats estatals i internacionals.

Missió

La missió de la Societat Catalana de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (SCMIMC) es treballar per millorar el diagnòstic, el tractament i la prevenció de les malalties infeccioses que afecten als ciutadans del nostre entorn. Això s'aconsegueix mitjançant la promoció i el suport a la recerca, la formació dels professionals sanitaris i les bones pràctiques mèdiques.

Logo Societat